I know the feeling...


I know the feeling..

Taylor Swift - Tear drops on my guitar


//KXL

miXade feelings..

A hej!

Jag tänker inte skriva så mycket i det här inlägget tyvärr..
jag har svårt att skriva nånting just nu..
av nån anledning som känns jävligt vrickad kanske.
Jag vill skriva en hel del för det är massor av bra saker
som händer mej just nu och jag är sååå sååå tacksam för det.
Det är jag Verkligen!
Men ändå så vill jag inte skriva nått av det..
jag vill bara lägga in den här låten med bandet "Editiors"..
den går på repeat hos mej just nu och jag vill inte
göra annat än att lyssna på den och bara "vara".
Som sagt lite "vrickat" kanske...
Men å andra sidan så är det väl en sån här känsla
som alla får då och då...kanske?! vad vet jag..
jag vet iaf att jag är så här ibland. Inte ofta, men ibland.. 

Editors - Smoker outside the hospital doors


//KXL

Mycket har hänt sen sist..

Tjoho!

Sen sist jag skrev har det hänt en hel del.. det mesta positvit =)

*Jag har hittat en ny lägenhet! flyttar i slutet av denna månad =)
*Jag har fått jobb...typ! väntar bara på besked om när jag ska börja =)
*Jag har träffat lite familj uppe i dalarna.. mormor, morbror, bror med familj, farsan mfl =)
*Jag har i samband med dalarna trippen besökt min bil som är inne på lack at brorsans jobb.. den är snart klar!!! =)
*Och jag har spelat premiärmatch med laget..

Vi hoppade in i bilarna på Ringvallen IP och begav oss till Hallstahammar då dem stod för motståndet!!  Vi gjorde en bra match och vann tillslut med 2 mål mot 1 :D  Fuckin beautiful start på höstsäsongen!!!  =)

Angående matchen mot Hallsta så kändes kroppen bra och jag pumpade på i 90 minuter! 
Jag stod för 2-0 målet på nick, lite turligt!  
Fick efter matchen utmärkelsen Matchens Lirare vilket faktiskt aldrig hänt förut med BK30.
Det var ju kul!!! =)


På lagets hemsida kunde man dagen efter läsa:
"Dagens spelare utan tvekan var KIM NORDLUND !!!! Som han springer denna kille !!!! Han tycks kunna jobba hur mycket som helst, och måste vara en mardröm att möta för ett försvar. Jag äter nyttigt med bra mat, och laddar ordentligt inför matcherna. Det känns bra nu, säger Kim. Vi vann rättvist idag !!!"
 
Och i VLT (länstidningen) kunde man läsa:
"Efter matchen var Wessberg (tränaren) mycket nöjd med Kim Nordlunds insats:  - Killen är som en duracellkanin, det är bara att skruva upp honom så springer han."

Kul att läsa om sej själv ibland.. det ger ju en extra liten kick inför fortsättningen.. =) 

Bilden tagen förra året....då var man fan ingen hårboll!!!

Allt för ikväll...tack å hej!
//KXL

Dagens outfit...eller inte..herregud!




Blogga är ju värsta innegrejjen och det har väl inte en enda kotte i det här landet missat!

Jag var skeptisk till allt som hade med blogg att göra innan jag själv började.. det var lite små kul faktiskt märkte jag!
Men den riktiga anledningen till varför jag började "skriva av mej" på en internet sida, där alla kan se vad jag skriver, var att jag ville skriva ner saker jag gjort och inte vill glömma och kunna se tillbaka på. Efter att jag bloggat ett tag så fattade jag det stora hela vad jag ville få ut av det här.. Jag ville använda det här "stället" till att skriva om känslor, händelser, visa bilder och att lägga in videoklipp av min vardag... i grund och botten, för min egen skull!
Sen att nån råkar få för sej att checka in min sida, det är ju bara så mycket roligare!

Som sagt, jag skriver blogg bara för min egen skull och för att få skriva av mej sånt jag känner för att skriva om, för stunden.
Jag säger inte att min blogg är roligast eller jätte intressant, men det tycker jag faktiskt, om jag ska vara ärlig. jag brukar se tillbaka på gamla inlägg och nästintill garva sönder mej!!!  Därav har jag fått med mej nått positivt med bloggen! 

Många andra som skriver blogg och t.o.m har blivit "kändisar" genom sin blogg, tycker jag, skriver om en ganska "lika" vardag! VISSA!!!!  DOM stör jag mej ganska jävla HÅRT på! 

Hear me now: 
Jag har fördomar om en hel del människor i samhället.. Oh Yes!!!
Jag tycker inte att man som människa ska försöka vara någon/någonting som man egentligen inte är! För mej är det bara så mycket Fejk/spel.
Jag stör mej lätt på folk..  Ta det här med folk i trafiken t.ex... Fan vad arg och irriterad jag kan bli!  Ni som känner mej eller har åkt bil med mej vet vad jag snackar om!

Jag kan sitta och se på tv nån gång ibland, som just nu t.ex. I reklamen som rullar där stupikvarten så är det väl knappast någon tvekan om vad det mesta reklameras om!  Jag snackar kvinnor och alla deras tillbehörande produkter som ska göra dem finare på alla sätt och vis.. t.ex  mascara för ögonen, krämer för huden som ska motverka rynkor och istället ge ett finare utseénde, ja smink i största allmänhet!  Det är tragiskt att det ska vara så utseénde fixerat allting!
Speciellt för kvinnor!

Åter till bloggare och deras blogg. Alldeles för många verkar tycka allt ska handla om MODE!  Dom står framför spegeln och tar kort på sej själva eller låter nån kompis, morsan eller whatever ta korten medans dem står där och bjuder på "snygga" posér.. sen ska dom alltid skriva under bilderna vart plaggen är inhandlade ifrån, vad dem kostade och självklart det mest viktiga, vad det är för märke på skiten! "Det här är dagens outfit" heter det oftast!  Och sen så skriver dem ju också en liten text om vad dom gjort under dagen eller vad planerna är!  Kan det vara en fika på stan, en shopping runda eller en promenad med deras pytte lilla vovve som ser ut som nån jävla råtta!

Jag jag jag jag...mycket "jag" nu...och mycket "dom".. men det här är vad jag känner för att ta upp så här innan säng dags..

Like it or not...agree with me or disagree.. This is me!

Skriver väl mer nästa gång om detta... eller om jag skriver om något annat! 

peace to ya'll
//KXL




 


Tisdagen kan ibland se ut så här..

Min dag idag:

Jag sov ut....BIGTIME!!!! 
Jag letade efter ny apartment i timmar..
Sen stack jag iväg på samling med laget på Ringvallen där vi skulle möta Romfartuna i en sista träningsmatch innan serie-premiären på lördag!!!

Vi gjorde ingen bra match idag.. vi förlorade med 1-3 på ett Ringvallen IP där vattnet öste ner från skyarna!
Värt att nämna: Vi spelade med en annorlunda startuppställning där jag började på bänken!!!  haha det händer aldrig annars LOL!!!!  Det för att få igång hela truppen inför lördagens premiär.. Jag byttes in i halvtid och jag gjorde vårat enda mål för matchen.. det var ett lite underligt mål... Från sidlinjen ca 15-20 meter från mittplan drog jag av ett inlägg..ett  inlägg som mer blev som ett skott och som seglade ner i bortre krysset.. Otagbart för målvakten!!! haha sånt gillar vi!


  Bilden är från en träning förra veckan.. (jag i gröna skorna)
 

//KXL

and life just keeps on rollin'...

Press play people
 
The Kelly Family - Edge of happiness

Jag sitter här i shorts och linne klockan är 02:55 och en ny dag har börjat...
Dock så blir det inte att sova riktigt riktigt än då jag mer eller mindre har vant mej vid att sitta uppe ett par timmar längre än vanligt.. Jag antar att det har någonting att göra med att jag inte har jobb för tillfället ?!?!  does it make any sence..oh yes! 

När man inte har jobb har man mycket fritid.. min fritid använder jag till att träna,fundera på mitt syte med livet, träna lite mer, fundera på annat, och bara få timmarna att gå..  Jag älskar att träna! Utan träning hade jag inte haft någonting att befria mina jobbiga tankar från! Jag hade inte fått nån motivation till att gå upp på morgonen en sån dag då jag mår långt ifrån bra...långt ifrån okej!

Livet går snabbt, dagarna går snabbare och slutet närmar sej.. jag får panik!  Tragiskt tänkande jag vet.. men det är sån jag är när jag känner mej låg...riktigt låg! ....det är så det känns när jag mår dåligt...riktigt dåligt! 

Jag vill så mycket men samtidigt känns allt så jävla omöjligt... så långt bort.. jag kan liksom inte nå DET DÄR
jag vill ha mer än det här.. jag vill nå längre,, jag är inte nöjd med mej själv om jag inte kan nå längre än så här..
men även om jag tänker på samma sak, försöker komma fram till någonting, under en hel dag oavbrutet känns inget bra det kommer bara fram mer och mer skit ju mer jag gräver..
  
Jag är nyss fyllda 22 och det är inte så många år på nacken.. men det börjar fan bli dags att göra något... sätta upp mål, inrikta mej på något, ha en dröm att jaga!

Jag tänker inte skriva mer för den här gången.. jag ser sängen framför mej nu och det är mitt ända mål just nu.. tre meter bort ska ju inte vara så svårt liksom.. hoppas du gillar låten i detta inlägg.. den är speciell och jävligt bra! 

Nattinatti! 
//KXL   

 

RSS 2.0