Är det kallt när det inte går hett till??


Dagens "backstyrsel" 



Ställer ifrån mej "drinken" som i detta nu består av Smirnoff Vodka samt en smutta "godmorgon juice", spärrar upp ögonen och sammanfattar en ny dag här från fjällen i Vemdalen.. 

Det är tisdag, dagen innan dagen då det smäller...nyårskarameller =) Vi (jag,tezz & dempa)  took the egg 2 the hillz,, Vi valde backarna i "Vemdalsskalet"..  Vi parkade the egg (yes it has the look of an egg..with wheels, it what others would call a vehicle) och gick för att införsaffa lite fjällskidåknings stuffs.. ;)  vi hyrde skidor+ pjäxes, skaffade liftkort och begav oss mot liften mot barnbacken.. vi hann dra av en sväng i den första backen, när det tråkiga beskedet kröp ur min sötis lilla "grudge" mun "mitt knä klarar inte av det här"  (mmh, knäproblems är allvarliga grejjor..)  tezz testade ett par fler vändor ner för the hills of eyes men tillslut efter att nästan åkt ner för en hel hoppbacke på rumpan så fick hon släng in skidorna i bilen och ta det lungt medans vi resten (min goda vän lisa samt hennes kille Nizar var då oxå med i sällskapet) åkte vidare för att utforska backarna... Kändes jävligt pissit att lämna henne medans vi andra roade oss men samtidigt hade man ju betalat för att åka och jag fick till slut stå ut med den jobbiga känslan av att lämna kvar tezzan nere vid fjällstugan (på botten av backarna)  lite kortfattat så hade vi det jävligt kul resten av dagen i backarna... efter allt åkande drog vi in mot stan och slängde i oss en varsin pizza för att sedan åka hem..  Väl hemma har vi bara tagit det lungt framför pc skärmen med "Darkness Falls" som underhållning...   efter en lugn kväll drar vi i oss lite a-hol och myser på i stugan..  imorrn äre ny dag, får se hur den börjar och hur den slutar...     to be continued...




Gänget, utan mej ^_^



En liten bit upp i backen.. (Jävligt högt)



Inte uppe riktigt än... (Jävligt högt dock)



Längst bort i bild, Sveriges första naturreservat, Om jag förstod det rätt..


Nizar i sittliften..


Hett med bilder innefrån mina glassiga-ögon..


Vänskap har sina Vänskapliga stunder när det gäller true VänskapZ!!!!

INTE Hata BARA Älska!!!!!


En liten gullig film om Vänskap mellan människor & djur...typ.. =)



KXL over and out..

Vemdalen är vart jag befinner mej sista dagarna på året -08

Det är Måndag  idag, vi kom hit i fredags kväll..
I mycket snö och ett par grader kyligare än vad man är van med befinner vi oss i en stuga ca 3 km utanför Vemdalen centrum. Sen vi kom har vi mest tagit det lungt, med tre ord skulle jag säga, filmmys,kortspel och fylla..  Imorrn ska vi för första gången inta backarna och bege oss nerför i "crosscountry style" (kanske)
Hursomhelst, det ska bli grymt kul... 
Tänkte inte skriva så mkt mer än så... 
Lite bilder, Vsg..



               
Sötis ute i skoterterräng                                                      



"Våran gata"


Här bor vi dåra.. Japp, vi körde hit med Ägget..


Vägen man svänger av mot "vårat kvarter"


Jag på "fjällshoppen" och tezzis in the background =)


Några pics från Julafton:en:anen..

Syrran på Julafton i L-A
Syrran

Farsan och brorsan på Julafton..
Farsan & brorsan

Far,Bror,Sis & sis boyfriend på Julafton
Farsan, brorsan, syrran och hennes kille Alex


Brorsan


Karin, Farsans fru..


ThE MoRnInG AfTeR..






"Thomas kan inte hålla käften, Annelie  är full, Åke är kåt Sara är galen och har blivit befruktad,
Janne krockar bilar, Rickard går i terapi, Erik är plötligt bög och Pauline bara gråter
BEHÖVER jag fortsätta"   =)


Det var en bra Julafton i år med...   Slutade med att dega ner sej i soffan och glo på "Tomten är far till alla barnen" 
Kul Kul KUL!!!!!!!!!!   Haha =)

Måste iväg en sväng.. får forts här senare under dagen..

peace   

The day before "The Day"

Dagen D är här!

Julafton, en bra dag, en gathering, en gathering med familj och vänner, inne i värmen, julmat i massor, julklappar, skratt, Kalle, glögg/alkohol?
eller
Julafton, en mindre bra dag, en dag lik vilken dag som helst, ett undantag, påminnelsen av saknad kryper fram, ingen familj/vänner, kyla i själ och sinne, noll cash i plånkan, vanlig tråkig mat eller ingen mat alls?..två olika sidor på dagen då vi påminns om jesus födelse.. vilken sida liknar din julafton mest? såhär dagen då man som barn alltid ville vara extra snäll..

Jag är glad för vad jag har, man hade alltid kunnat ha det bättre, men jag har mer att vara glad över än många andra "där ute". Jag tänker inte predika om rika och fattiga, lyckliga och olyckliga osv men kan inte undgå att tänka på dom som INTE planerar nått speciellt så här i dessa tider. Dom som inte har någon att "fira" julen med. Medans "vi andra" åker land å rike runt till släkt å vänner under "jul-helg-ledigheten" menar jag.

Känns för mej iaf värt att tänka på... det minsta man kan göra liksom.


Från det ena till det andra, Min Jul blir lite annorlunda mot tidigare år. Jag, syrran & alex drar te hemstaden Ludvika på julaftons morgonen för att möta upp farsan å brorsan med fler för att fira julafton tillsammans för första gången på tre år. Ska bli kul! När syster + alex drar vidare mot V-ås igen, efter Kalle, blir jag kvar i Ludvika för lite "Quality time", som en viss speciell person brukar säga, med den del av familjen jag alldeles för sällan träffar. Blir kvar där tills den 26:e dec då min sweetie till flickvän samt min sambo dyker upp för att tesammans ta färd mot Vemdalen!

Får se hur länge vi blir kvar där. Har en stuga vi får låna av en släkting till Tezzan (tjejen) Det kan hända att vi kommer hem innan nyår... kan hända att vi blir kvar över nyår också... det visar dej väl.. =)

C ya'll soon Lisa & comp..

To be continued.... God Jul på er!!!!


Snart kommer tomten!!!

Dagarna går såååå jääävla snabbt, jag vill bara skrika något i stil med STANNA KLOCKJÄVEL.. PLEASE !!!
Men, varför slösa energi på att skrika, det löser juh ändå inte situationen.

Det är mycket nu. Dagarna flyger förbi "in the speed of sound".. åtminstone känns det så.
Helgen som passerat var helt ok.. men lite väl mkt travelling och skit mat för min del.
Jag var då lite överallt och flaxade, inne i V-ås city, utanför, i tillberga, i "alla mina tre" lägenheter, L-A samt B-länge, lägg sen till alla byar därimellan...   .....med Mkt resande följer Mkt Fast Food.. Sad but True!

Har mina rutiner i veckorna, Kliva ur sängen, Klä på mej,käka frulle,borsta tanden, gå ut till bilen, (med mej har jag min underbara flickvän Tezz) färd mot jobbet, jobbar 07 - 16.30, drar te gymmet, kommer hem, käkar, varvar ner, tvättar mej, somnar när klockan är närmare 12...typ.

Knappt har man vant sej vid tanken av att sommaren är över och hösten närmar sej så vips hör man folk snacka om Jul & Nyår, för att inte snacka om jul låtarna som spelas på radion...  

Ville bara skriva ner det här svart på vitt så JAG SJÄLV ska ha en chans att inse att livet går fan så jävla snabbt!

C YA'll   //Kimpa Xiao Long (inte kort)



RSS 2.0