I Can't Help Myself..

...en låt jag hatar att älska.. 

The Kelly Family - I Can't Help Myself

If I would tell you
how much you mean to me
I think you wouldn't understand it
so I wait, I wait
until this day comes
when you will understand me

But I can't help myself
I can't stop myself
I am going crazy
And I can't stop myself
I cannot control myself
I am going crazy

And I love you
I want you
I wanna talk to you
I wanna be with you
And I love you
I want you
I wanna talk to you
I wanna be with you

I cannot change it
I'm sure not makin it
One big hell of a fuss
I cannot turn my back
I've got to face the fact
Life without you is hazy

And I love you
I want you
I wanna talk to you
I wanna be with you
And I love you
I want you
I wanna talk to you
I wanna be with you

Kiss me,thrill me
don't say goodbye
Hold me,love me
don't say goodbye
Oh,oh,oh...Don´t say goodbye

But I can't help myself
I can't stop myself
I am going crazy
I cannot turn my back
I've got to face the fact
Life without you is hazy

And I love you
I want you
I wanna talk to you
I wanna be with you
And I love you
I want you
I wanna talk to you
I wanna be with you

Oh, oh, oh,
No, oh, oh, oh ,oh...... Kiss me goodbye

//KXL 


Hi Hi Hi.. (som i hej hej hej) a du fattar..

Torsdag, lång dag.. fast en jävligt kort dag ändå... asså shiiiit vad trött jag är!

hade match igår.. de gick bra både för lagets del och för min del... vi vann med 3-0 mot VSK:s Juniorer, jag kom in i halvlek på högerkanten men med de sista 5 minuterna  kvar av matchen gick jag över på vänster flyern.. ganska direkt i ett uppspel drev jag in i plan, vrickade bollen åt höger och drog på ett skott... ca 35 meter från mål damp bollen ner några dec från krysset...  direkt efter avsparken stoppade domaren pipan i mungipan och blåste av matchen... Kul att få göra första målet i BK... mot kaxiga VSK också!!!!

Annars idag har jag jobbat... var förbi hos morsan på en kaffe + tillbehör, trampade vidare hem för att byta om och dra på fotbollsträning... ganska hårt pass idag med mkt löpning samt teknik med bollen...

Nu chill efter maten och snart dags för sängen... lämnar  efter mej ännu en låt med "Sandra"... gammal goding, både
hon och låten ;D  Grrrrrrr!!!!!!!!!  

Sandra- Hi Hi Hi


signing out... //KXL


i remember..

Sandra - In the heat of the night


yes...i remember..

//KXL






Onsdagen snart förbi.. hur busy får man bli.. Really!

As i was saying earlier..  det var en stormig helg med fullt på schemat...

Hittills har det varit fullt upp i veckan också... 

Har tränat varje dag sedan i söndags och det känns så grymt skönt att äntligen kunna köra på för fullt.. konditionen blir redan bättre och jag har lyckats få igång kroppen bättre än väntat... Eftersom vi tränar mån,ons,tor + match lördagar så hinner jag köra extra pass i mellan dagarna.. det kommer först å främst bli konditions träning då.. som nu i söndags samt tisdags körde jag eget konditions pass.. Träningen idag var inte så mycket fys rellaterat.. var mest teknik i snabbt tempo.. Det gillar vi! :D  avslutade med match på nästintill fullstor plan.. var ganska dåligt tempo och mycket slarv passningar i det stora hela så kan bara bli bättre.. =)

Imorgon har vi lite annorlunda träning..  Vi har orientering i city.. japp you heard me... In Dah Västerås Centrum.. vi spelare har inte fått veta exakt hur det kommer att utföras men vi vet att det blir grupper på 4-5 pers som ska köra orienteringen på tid.. snabbaste laget Vinner!  ser faktiskt fram emot det... hur sjukt det än låter!  

vad mer vad mer...
Jo jag har idag varit ledig från jobbet... blev lite halv sent hos Petra i går... träffade henne efter jag kört löppasset..
tog ledigt dels pga att jag inte orkade/kännde för att jobba just idag.. sen dels för att jag tyckte jag skulle behöva lite mer sömn och en dag att varva ner några varv... det var skönt, sov till typ 12, gick en promenad te brevlådan med ett kuvär (shit, stavas det så, Kuvär????)  aja.. sen gick jag hem en sväng, städade lite, packade tränings grejjer, begav mej mot centrum by walking.. :D SÅ JÄVLA UNDERBART VÄDER DET BÖRJAT BLI!!!!!!!!!!!   haha aja, och väl nere på stan träffade jag syster och hennes gammla jobbarakompis... fick lite mat med mej som sis' baxat från jobbet som dagisfröken... HAHA "DAGISFRÖKEN" :D :D :D  aja.. medans jag gick rakan från oxbacken rakt genom stan till skrapan sprang jag på inte mindre än 4 bekanta/vänner.. gammla som mindre gammla vänner... En utav dem var en gammal kompis från dagarna jag jobbade på "Hilton Food Group", Attila heter han, fast av mej även kallad "Godzilla" haha.. ca 45 år och arab.. han jobbade tydligen inte kvar på Hilton utan jobbar numera på congresscenter som diskare, hahaha! så jävla skön snubbe! :D   ....iaf, vid skrapan träffade jag petra och vi gick vidare hem till henne... väl där stannade vi inte länge, jag käkade och sen gick jag till Ringvallen för träning med BK.. hon joynade mej  på promenaden dit men vek sedan av då hon skulle träffa en kompis.. 

Nu sitter jag här igen i sängen med laptopen i mitt lap efter att ha varvat ner, snackat hockey med familjen Johansson, pratat med nyhemvända Malin på msn, lyssnat på aldrig-hört-talas-om-förut  sångaren Jesse McCartney och lite annat..

Ska snart sova, men först vill jag bara säga:

Grattis till VSK BANDY som åter igen tagit sej till SM-Final efter att ha slagit ut Sandviken efter 3-2 i matcher... Mot guldet nu grabbar!!!
  VSK till SM Final 

Kom igen
  till VIK HOCKEY som i Kvalserien till elitserien förlorade tredje matchen mot Rögle med förnedrande 1-6.. första matchen dom förlorade i kvalserien var det, då dom vunnit mot  både AIK och Växjö Lakers.. Keep up the good work boys and we will make it!

VIK vs RÖGLE

Dagens citat, som ändå inte var från idag:  
Ida om hur det var att vara svensk kvinna i Tunisien:  "Dom ville köpa mej för 14 kameler"  och detta följdes med: "Jag sa ju naturligtvis nej men då höjde han bara budet med två kameler"   Hahaha!

Over and out...  //KXL

Stormig helg, nu måndag igen.. och Nothing else matters..

Tryck på play vet jag, varför inte läsa om helgen också ^^
Metallica - Nothing else matters


Yes, i helgen var det mycket igen, activities hit å dit...och hit igen... 
å fan va skönt det är att ha det så, jag menar Visst, det är till viss del jävligt drygt, OCH stressigt, OCH lite tid till att vila upp sej efter veckan som varit...    MEN precis så vill jag ha det!!!  Cuz, there´s allot of shit going on in my fuckin world right now.. och det enda sättet för mej att hantera sådant skit är att låta bli att tänka på det..   i procentform gällande mitt bergodalbanspsyke ligger jag idag på circus 50% Glad Och Framåt och 50% Deprimerad och halvägs under jorden (bokstavligen talat)..

Jag Vill ju ligga på ungefär 99% Glad och framåt och bara typ 1% Depressed and all shit:ie.. för då skulle jag ju bara kunna slänga en tanke på den så kallade "procent siffran" för att le igen.. Men det är väl inte så jag och mitt psyke går ihop..

HoWEver, kan ju dra min helg lite snabbt för mej själv ifall jag nu skulle vilja se tillbaka, på vad jag gjorde denna helg, nångång in the future.. : )

Fredag, Slutade jobbet 13:30.. kom hem, möttes av tre ynglingar utan ytterkläder som huttrade längs garageuppfarten.. nån viss smartis hade låst ut sej själv tillsammans med sina två kompisar.. (Tur man åkte hem direkt efter jobbet) ..för deras skull menar jag haha!
tog det lungt ett tag, robba 4 shizzle dyker upp... vi drar å käkar på aros... as usual  ^_^ 
efter det skulle vi glo film men det blidde utgång ist.. fett taggad var man,, robban var väl kanske inte liiiiika taggad iofs haha.. men pejjjjade inträde så han var på.. (sonofabitchSkogis) haha
Efter ett försök att gigga ihop en hiphop ala "lil' wayne" låt med bärs å sprit i ena handen och micken i andra gav vi upp förfesten och gled ner på stan, MOT BMB!   Längesedan man var så pass taggad att glida ut en fredag/helg.. samt att kunna se tillbaka på en lyckad kväll..  kul med nytt folk, alla gamla klasskompanjoner, föredetta jobbarkompisar, grabbar från laget osv.. så men aa det var riktigt trevligt/najs iaf.. ^^


Lördag, Gick upp tidigt, skulle göra något, kommer inte ihåg vad bara öhh..
var iaf ner och skulle spela match med laget men blev att jag kollade på från sidan bara.. tänkte köra igång på måndagen (idag).. vi vann och det var ju bra även om vi inte gjorde nån bra match.. wellwell..
påkvällen blev det film här hemma i biorummet.. premiär var det, Och filmen blev en klassiker: "Gladiatorn"
grymt ljud och vilken lyckad filmstund :P dempa var sjukt inne i filmen rakt igenom.. har aldrig sett honom så tagen förut haha... Efter filmen tog jag en dusch och när jag stod där hörde jag mobilen ringa.. Det ver robba, han var på fest.. inte ett dugg förvånad.. vi snackade lite skit, sen gav jag mej av till festen.. utanför irsta, ute på vischan..
ganska snabbt satt vi i bilen på väg hemmåt.. då varken jag eller robba var trött men ack så hungriga beslöt vi oss för att glida ner mot stan med PL-Larsson byggtjänst bilen... där blev det donken, precis lagom till klockan 02.00, vi var ju inte ensamma där precis..  mätta å belåtna vart det mot robbans place på malmaberg, sedan mitt hood på ormberget...

Söndag, Gick upp tidigt.. skulle förbereda inför mötet samt premiär träningen med laget som jag tränar, VIK P-98..
Träningen samt informationen med föräldrarna gick riktigt bra.. var lite småtjafs i början men fick allt negativt att slut positivt... Thank God!!!  Grymt kul att träffa grabbarna igen!!!  :D

Då jag kom ut från träningshallen som var Wenströmskas gymnastikhall var klockan runt 12.30, och vadå chock tillstånd man hamna i.. Värsta jävla Vår väder.. Solen stekte, klarblå himmel osv...  Bestämmde mej redan då för att springa när jag kom hem... Jag drog på mej lätt underställ, shorts och t-shirt och som pricken över i:et mina heta solbrillor.. Sprang ner mot löga och hamnen.. fortsatte bort mot framnäs och vände hem igen... mycket folk ute och njöt av vädret... Att en söndag kan vara så underbar!!!! ^ ^   på kvällen blev det film igen med dempa och robba.. vi kollade på ännu en klassiker (för mej och dempa iaf) "Stomp The Yard"  :D :D :D    Gryyyym!!!!

och så idag måndag, dryg dag på jobbet men det var ju inte så oväntat... klarade iaf av den dagen och såg fram emot träningen med BK... Jag skulle göra comback ikväll... efter mer än 16 dagars vila pga skada.. 
Ehm, Asså, det var jobbigt, Riktigt jobbigt... kände mej så jävla seg och dåligt tränad redan efter första uppvärmnings övningen.. inte så konstigt!  Men iaf, jag är nöjd med träningen, känndes skitbra att spela med grabbarna igen och man kände sej speciellt välkommen idag.. Kul också vara att vi fick skorna vi beställde för några veckor sedan, tränings jacka & byxor...  Måste bara säga också att det var en grym känsla att kunna lira med de nike dojjorna som skapat problem under en tid tillbaka.. Men Nu jävlar blire hårdträning..  (som metallica skulle säga det) "Nothing else matters"

Ska sova nu, klockan har tickat iväg.. fortsätter imorrn... c ya'll then..  ciao!

//KXL


Gör comback i bloggen samma dag som...

.."Dempa" sambon fyller 22 år..
...Jag gör comback i BK..
...jag fick ett mail jag blir grymt upprörd över av avsändaren..

hinner inte skriva mer.. fortsätter ikväll efter träningen..

på återseénde... ha de!

Peace

//KXL


The old me is dead and gone var det ja...



Focus på det jag ser framför mej nu... Skiter i resten..  "Blir bara för mycket" (som vilken fjortis som helst skulle säga..)   Många bollar i luften är så jävla drygt ibland, tänker ofta på det där tidigare inlägget jag skrev om mej själv på en Öde Jävla Ö... FAN VA FUCKING JÄVLA FRESTANDE DET LÅTER........ JA, JUST NU!!!

Dagarna går så jävla fort, man kommer knappt ihåg vad man gjort, dagarna innan eller helgen innan det..

Jag har försökt vara positiv och se positivt på saker sedan ett antal veckor tillbaka nu.. Jag tycker fan de har gått piss bra... den som inte märkt nått, känner inte mej...

Hursomhelst, att vara POSITIV är ju alltid positivt, men att vara NEGATIV behöver FAN INTE alltid vara negativt..

&

Just ja, jag har flyttat...IGEN... jag tänkte  "ja men varför inte"... precis som vanligt.. Och här är jag nu, i ett hus på Ormberget i centrala V-ås... Bor här med dempa på källarvåningen (som det kommer komma upp bilder på inom kort, vi renoverar samtidigt som vi bor här..)       På övervåningen, som också är den enda våningen ovanför mark, bor Dempas far samt hans två yngre tvillingbröder Danne & David..  När renoveringen är klar kommer vi använda källaringången som entré, just nu använder vi övervåningens entré..   kommer bli najs.. aja.. To be continued...

ehm..
Jag spelar, som jag tidigare nämnt, fotboll med BK30 i 4:an i år.. inledningen samt försäsongen började bra.. efter bara 4 veckors provtränande fick jag kontrakt  (först av alla de som slogs om en plats, ca 14 pers)
Sen dess har jag kört klart hela försäsongen med "BK"  där vi bland annat körde powertrain pass med "PTJohan" samt massa löpnings pass runt om i stan.. (skit kul, Njet!)    Iaf, när det sedan ÄNTLIGEN var dags att dra igång med träningsmatcher, bollteknik,taktik/spelupplägg osv Så skadar man sej...  Asså visst, det var ju mitt fel, att jag köpte det där paret av Nike pjucks som visade sej sitta LITE VÄL TAJT.. skulle premiärlira med shoes:en men pallade bara en halvlek... Tog av strumpan efter matchen, bägge fötterna, samma stora tå, hade nageln knäckts av innanför nagelbandet.. FAN VA TYPISKT!!!!  Jag har inte kunnat spela sedan dess.. det var den 26 mars.. fy fan, det har gått 11 dagar sedan dess... Vafan ska man med tårna till.. kan man inte ha typ två hälar eller nått... Ooh den var bra, den med två hälar alltså, fatta klack speciallisten Zlatan Ibrahimovic med fyra hälar att leka boll med.. mmh...ooh..mmhh..Zlatan..

inte lång tid kvar nu..
mindre än en månad tills man är arbetslös.. igen.. *suck*
kommer väl inte så jätte lägligt, kollar andra jobb självklart, men får se.. som världen ser ut idag känns det svårt att ha goda förhoppningar... Nej nu har jag setat här å skrivit med gammla kära på messenger så nu är jag glad igen, skiter i det här nu... Hälsa från mej äru gullig!!!!!

//KXL


Magnus Betnér säger vad han tycker, därför är han bäst!!!!

Har spenderat ännu en kväll med att kolla massa youtube klipp med Magnus Betnér..

Bara att glo nedan om du känner fört.... jag bjuder!!!

Magnus Betnér om Hiphopare


Magnus Betnér På Krogen


Magnus Betnér om SJ


Magnus Betnér om Sportjournalister


Magnus Betnér på tåget


Magnus Betnér Kampkossa


Det var allt för den här gången,  mer humor nästa gång..

//KXL

RSS 2.0